Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Dieta

Nejlepří rada ja vydržet dietu?

Odpovědi na otázku

Rada je těžká, každý to má jinak, je to o vůli a nejlepší je získat pro dietu partnera, nebo celou rodinu, to je pak motivace, ale nejlepší je jíst pravidelně min. 5x denně malé porce, tak aby člověk nehladověl, protože pak vždy sáhne po něčem dobrém a je po dietě.
Mit inspiraci
je to o pevné vůli
Já mám načteno asi padesát knih o dietách aaaaa nic!!! Je to fakt o vůli, o ničem jiném, trochu taky o podpoře okolí a motivaci...Jiná rada není
Poradit bych mohla, hodně jsem toho přečetla, ale bylo mi to prdlajs platný. Na mě snad žádná dieta neplatí, když jím málo, mám hlad a stejně nehubnu. Když jím 6x denně, tak je to pro mě moc, prostě ani nežvejknu..Můj muž jí vlastně celý den, furt má něco v puse, i čokoládu, nebo sýr samotný, buřta, jogurt, smíchá pátý přes devátý a netloustne, já sníst to, co on, tak bych neprošla dveřma...dneska jem měla jen těstoviny s kečupem k obědu a večer 4 mandarinky...hlad nemám a naštěstí mi to náladu nebere ... :-)
nejlepší dieta je 5-6x denně jíst malé dávky časově rozdělit co 3 hodiny malá porce jídla i kdyby to mělo být jen jedno kousnutí
Nehladovět a jíst malé porce pravidelně a sportovat
Nedržet dietu, ale zdravě jíst a občas vyvinout nějakou sportovní činnost, stačí to
to je jen v hlavě být venku at na jidlo nemyslíme
Jak říká můj táta, chce to jen obyčejně se hejbat a nežrat.
Buďte k sebe prísni, ale nie bezohľadní
To prostě musíte chtít tak moc, že to vydržíte... Je to všechno v hlavě.
Opravdu je dobré si najít druhého, s kterým dietu držíte,cvičit,jíst zeleninu,ovoce,omezit tuky a těšit se,jak si oblíknete nějaké hezké oblečení v menším čísle.
Stanovit si cíl a důvod, proč chci zhubnout. Najít si někoho, kdo Vás bude podporovat v boji s váhou. :-)
jíst malé porce pravidelně a nehladovět